27 apr. 2010

Sapunuri naturale Galador


Galador – mai aproape de natură

Cu mândrie în suflet, azi vă prezint o gamă de produse naturale handmade 100% româneşti – săpunurile Galador.
Galador este un atelier ce se află într-o mică localitate transilvăneană, Şoroştin, aflată la jumătatea drumului dintre Sibiu şi Mediaş. Este un atelier mic, în care săpunurile se fabrică manual, cu făcăleţul, mixerul, cu dragoste şi grijă.
După cum ne spun chiar producătorii, săpunurile lor sunt cu adevărat naturale:
Săpunurile Galador conţin ingrediente de cea mai bună calitate – exclusiv naturale, prietenoase cu pielea, extrem de nutritive şi hidratante: uleuri de măsline, palmier, cocos, floarea soarelui, germeni de grâu, porumb, ulei de ricin, cânepă, jojoba, avocado, unt de cacao etc.
Pentru întregirea efectului benefic asupra pielii şi pentru aromele (în mare parte tămăduitoare) emanate, toate produsele Galador au în componenţa lor uleiuri esenţiale distilate din plante cu renume în materie: bergamot, brad, cedru, eucalipt, fenicul, geraniu, ienupăr, lămâie, lavandă, mentă, melissa (roiniţă), pin, patchouli, rozmarin, tea tree, vetivert, ylang-ylang etc. Săpunurile sunt fabricate în aşa fel încât uleiurile esenţiale pe care le conţin să fie emulsionabile, acţionând asupra pielii ca în cazul aplicărilor directe (diluate corespunzător).
Săpunurile Galador sunt realizate manual, din uleiuri şi extracte vegetale, nu conţin chimicale, nici grăsimi de provenienţă animală. Ele sunt rezultate în urma procedeului la rece, care păstrează toate proprietăţile terapeutice ale ingredientelor vegetale.
Interesant la aceste săpunuri este faptul că pe lângă rolul de igienizare, mai au şi alte efecte extrem de benefice pentru piele, datorita ingredientelor naturale, ceea ce le face multifuncţionale. De exemplu eu am folosit cu succes săpunul exfoliant cu ovăz în perioada în care am avut dermatită atopică şi orice alt săpun sau gel de duş îmi era complet neprietenos. Nu numai ca pielea mea l-a tolerat foarte bine, dar a şi ajutat la vindecarea dermatitei, hidratându-mi în acelaşi timp pielea uscată. Realizează şi o exfoliere blândă dar eficientă. În plus e foarte economic, se consumă greu.
Gama Galador are săpunuri cu extracte din diverse plante, pentru toate tipurile de ten şi pentru toate gusturile: ovăz, miere, ulei de cătină, muguri de pin, morcovi, gălbenele, ghimbir.
Unde găsiţi produsele Galador? Atât direct la producători, pe site-ul lor, cât şi în unele magazine naturiste, sau la magazinul online Sideris.ro unde aveţi posibilitatea să citiţi şi opiniile celor care au cumpărat deja aceste produse. Preţul unui săpun de 100g e în jur de 15 ron, un preţ destul de ridicat la prima vedere, dar vă asigur că merită, întrucât nu e un simplu produs de igienizare, ci un adevărat elixir al frumuseţii şi sănătăţii pielii.
Mă bucur că nici noi, românii nu suntem mai prejos la capitolul cosmetice naturale, ci chiar ţinem pasul cu firmele străine şi avem produse foarte bune şi sănătoase. Pentru că în primul rând frumuseţea înseamnă sănătate. Felicitările nostre mărcii Galador!
Autor Flori

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu